登録日:2019年11月5日

参加した外国人留学生からは「A great program! I enjoyed baking & talking with other participants. The music concert was so nice. wonderful.」「Please do this kind of events frequently. I am away from home & family so the music event makes me really happy.」などの感想が聞かれました。